Gezellig!

Lunchen op de Hoeve

Kom heerlijk lunchen op ons zonovergoten terras of in de authentieke Hoeve.   Bestel daarbij van onze uitgebreide lunchkaart of kies voor grotere gezelschappen voor één van onze luncharrangementen.

Bewust Lunchen

Lekker lunchen, dat kan overal! Maar wist je ook dat je bij ons ook vaak bewust luncht? Zo is het brood dat wij serveren biologisch zuurdesem brood van social-bakery “Lekker Brood”.  Komt  onze koffie van van biologische koffieplantages en is de onze thee

Kies voor een BBQ arrangement

In samenwerking met onze vrienden van Zwart Vuur is het mogelijk om bij ons te barbecueën.  Een echte “Pitmaster” stookt het vuur voor jullie op en bereid de heerlijkste gerechten. Er zijn verschillende arrangementen om uit te kiezen met gegarandeerd, voor ieder wat wils!

Maak je je zorgen over het weer? Dan hebben wij het antwoord. Want weer of geen weer; er wordt altijd gebarbecued!  Wist je dat we zelfs een winter BBQ organiseren?

Blijf op de hoogte  via onze socials als je dit niet wilt missen!

High tea Arrangementen

Een heerlijk verzorgde High Tea met onbeperkt thee uit ons assortiment van Legends. Een mix van belegde broodjes en zoete/hartige lekkernijen van “Lekker Brood”,  scones, bonbons en nog veel meer. Iets feestelijkers? Maak er dan een Sparkling High Tea van, met bubbels!

Kinder High Tea

Een heerlijk verzorgde kinder High Tea met onbeperkt kinderlimonade. Een kinderboterham met
huisgemaakte jam, pindakaas of chocopasta. Vers fruit, muffins , mini pizza’s en meer.

Zakelijke arrangementen

Vergaderlocatie in Voorburg

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Voorburg? Dan is Hoeve Essesteijn de locatie. Met goede bereikbaarheid per auto of OV vanuit Den Haag, Zoetermeer  en Rotterdam.
Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor de mogelijkheden en passende arrangementen.

Feestlocatie in Voorburg

In overleg is Hoeve Essesteijn buiten de reguliere openingstijden ook exclusief te boeken voor verjaardagen, jubilea, borrels, bruiloften, (bedrijfs)feesten, teamuitjes en vergaderingen. De locatie is  zowel per auto als met het OV zeer goed te bereiken. Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

Vergaderlocatie Voorburg

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!