Team Essesteijn
Kom werken op de Hoeve!
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als allround medewerker of keukenmedewerker bij Hoeve Essesteijn in Voorburg.
Wanneer je bij ons komt werken als Allround Horeca Medewerker heb je verschillende werkzaamheden. Je werkt achter de bar en neemt bestellingen op. Je zorgt dat de zaak zowel binnen als buiten altijd netjes is en dat de gasten graag terug komen. Daarnaast vind je het leuk om af en toe een feestje van onze gasten mee te pakken!
Wat we je bieden:
– Salaris passend bij jouw ervaring en skills
– De mogelijkheid om door te groeien als bedrijfsleider
– 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
– Je wordt aangemeld voor een pensioenfonds
– Flexibele werkuren
– Een breed aanbod aan trainingen
Wat we van je vragen
– Aantoonbare werkervaring
– Flexibiliteit; je werkt tenminste 1 weekenddag per week
– Je bent gastgericht, steekt graag je handen uit de mouwen en bent sociaal
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
Over Hoeve Essesteijn
Hoeve Essesteijn haar deuren in het voorjaar van 2022. De afgelopen 30 jaar stond deze plek bekend als Partycentrum Dekker’sHoeve, nu is het 5 dagen per week (woensdag tot en met zondag) geopend als brasserie. In de avonduren vinden er nog steeds feesten, vergaderingen, workshops en lezingen plaats. Het is een unieke plek gelegen in de groene wijk Essesteijn in Voorburg, tegenover de welbekende molen de Vlieger, welke nog steeds operationeel is. Op het terrein van de hoeve vind je een kinderboerderij en een speeltuin.
Hoeve Essesteijn is een gezellige brasserie in Voorburg, gelegen naast een kinderboerderij en een speeltuin, waar gezinnen en groepen graag samenkomen. Hoeve Essesteijn bevindt zich in een monumentaal pand waar de historie goed bewaard is gebleven. De brasserie biedt een breed scala aan ervaringen en is gespecialiseerd in het hosten van grote groepen, evenementen, feesten en partijen.
Functie
Als bedrijfsleider ben jij het gezicht van de brasserie. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich altijd welkom voelen en dat de zaak op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het maken van personeelsplanningen, de inkoop van producten en het waarborgen van een nette en uitnodigende omgeving. Dankzij jouw ervaring met het brasserieconcept én grotere groepen weet je precies hoe je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen.
Taken en verantwoordelijkheden
– Team Aanvoer: Leiden, motiveren en coachen van het team om een uitstekende service te garanderen.
– Personeelsplanning: Opstellen en beheren van de personeelsplanning, rekening houdend met piekuren en evenementen.
– Inkoop: Beheren van de inkoop en voorraad, zorgen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
– Klanttevredenheid: Waarborgen van een hoge standaard van gastvrijheid en klanttevredenheid.
– Evenementenorganisatie: Coördineren en organiseren van feesten en partijen.
– Netheid en Hygiëne: Zorgen voor een schone, opgeruimde en veilige werkomgeving.
– Kwaliteitscontrole: Continu bewaken van de kwaliteit van de gerechten en service.
Wat wij vragen
– Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol binnen de horeca.
– Ervaring met het werken in een brasserie én het managen van grote groepen en evenementen.
– Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
– Proactieve houding en probleemoplossend vermogen.
– Goede communicatieve vaardigheden en een gastgerichte instelling.
– Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden.
Wat wij bieden
– Een uitdagende en afwisselende functie in een unieke omgeving.
– Een salaris afhangend van de ervaring die je met je meebrengt.
– Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
– Een leuke werkomgeving naast een kinderboerderij en speeltuin, waar altijd een gezellige sfeer heerst.
Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar werken@hoeve-essesteijn.nl en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar je sollicitatie!
Soort dienstverband: Parttime
Salaris: Vanaf €2.500,00 per maand o.b.v. 40 uur
Verwacht aantal uur: 24 – 40 per week
Rooster:
- Dagdienst
- Elk weekend
- Weekendbeschikbaarheid
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Budget voor professionele ontwikkeling
- Kosteloos parkeren
- Reiskostenvergoeding
- Teamborrels en uitjes
Soorten aanvullende vergoedingen:
- Bonusregeling
- Fooi
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld