Team Essesteijn

Lijkt het jou leuk om op deze mooie plek te werken?

Kom bij ons werken!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als allround medewerker of keukenmedewerker bij Hoeve Essesteijn in Voorburg.

Hoeve Essesteijn haar deuren in het voorjaar van 2022. De afgelopen 30 jaar stond deze plek bekend als Partycentrum Dekker’sHoeve, nu is het 5 dagen per week (woensdag tot en met zondag) geopend als brasserie. In de avonduren vinden er nog steeds feesten, vergaderingen, workshops en lezingen plaats. Het is een unieke plek gelegen in de groene wijk Essesteijn in Voorburg, tegenover de welbekende molen de Vlieger, welke nog steeds operationeel is. Op het terrein van de hoeve vind je een kinderboerderij en een speeltuin.

Wanneer je bij ons komt werken als allround medewerker heb je verschillende functies. Je werkt achter de bar en neemt bestellingen op. Je zorgt dat de zaak zowel binnen als buiten altijd netjes is en dat de gasten graag terugkomen.
Als keukenmedewerker smeer je de lekkerste broodjes, bak je de lekkerste pannenkoeken en maak je  de lekkerste borrelhapjes klaar. 

Wat we je bieden:
– Salaris passend bij jouw ervaring en skills
– De mogelijkheid om door te groeien als bedrijfsleider
– 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
– Je wordt aangemeld voor een pensioenfonds
– Flexibele werkuren
– Een breed aanbod aan trainingen

Wat we van je vragen
– Aantoonbare werkervaring
– Flexibiliteit; je werkt tenminste 1 weekenddag per week
– Je bent gastgericht, steekt graag je handen uit de mouwen en bent sociaal
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Vlak bij Den Haag!