Een unieke locatie!

Bedrijfsuitje op de Hoeve

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje? Hoeve Essesteijn biedt verschillende arrangementen om jouw dag compleet te maken!

Een uniek bedrijfsuitje

Midden in de groene Polder biedt Hoeve Essesteijn jouw de mogelijkheid om een uniek bedrijfsuitje te organiseren! 

 Zo kun je gezellig met collega’s komen borrelen op ons zonnige zomerterras of warme overdekte winterterras. Maar ook een uitgebreide BBQ of dinerbuffet behoort tot de mogelijkheden.

In en rondom de authentieke Hoeve kun je overigens ook alle kanten op. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruikt van onze Teambuilding activiteiten of organiseer juist een grote Feestavond  met Band & DJ of Cocktailbar!

Wij denken graag met je mee voor een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s.

Actief Bedrijfsuitje

We bieden bij Hoeve Essesteijn een brede keuze aan teambuilding activiteiten. Ben jij op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Kies dan voor onze unieke Polder Expeditie, Lasergamen, Bamboetoren Bouwen of Archery Tag. Al deze activiteiten zijn qua intensiteit aan te passen naar jouw gezelschap. Op die manier is er voor ieder wat wils en blijft het leuk voor iedereen!

Puzzels & Workshops

Wordt je liever mentaal uitgedaagd? Ga dan aan de slag met onze puzzels  zoals de uitdagende Escape Box, GPS-tour in de omgeving of VR-Games.

Of ontwikkel jezelf door middel van onze verschillende workshops. Van creatieve workshops met Graffiti of IJssculpturen of een heuse Barbecue Workshop!

Barbecue of buffet?

Life Barbecue

Het erf van Hoeve Essesteijn leent zich uitstekend voor uitgebreide live barbecue’s. Daarom serveren wij de heerlijkste barbecue gerechten direct van de grill en smoker. Dat zorgt niet alleen voor een fantastische smaak, maar ook voor een fantastische beleving voor jou en je gasten.

Buffetten

Hoeve Essesteijn heeft veel ervaring met grotere gezelschappen. Speciaal voor die gezelschappen serveren we met zorg verschillende buffetten zoals ons eigen Hoeve Essesteijn Buffet, toepasselijke Bourgondisch Buffet, maar bijvoorbeeld ook een Italiaans Buffet voor de liefhebber!

Maak je bedrijfsuitje af!

Band, Zanger of DJ

Wil jij een knalfeest?   Boek dan een artiest uit ons uitgebreide netwerk aan bands,  zangers of DJ’s. Op die manier  eindigt jouw bedrijfsuitje gegarandeerd met een knalfeest! Zelf een act in huis? Dat is in overleg uiteraard ook geen probleem!

Bedrijfsfeest Bedrijfsuitje

Cocktailbar

Maak jouw bedrijfsuitje af met onze
Oer-Hollandse bakfiets omgebouwd tot Cocktailbar!  Professionele bartenders mixen voor jou en je collega’s de lekkerste Cocktail en Mocktails! “Shake it baby!”

Fotobooth

Onvergetelijk bedrijfsuitje? Leg de herinneringen vast met onze Fotobooth!  Met een gepersonaliseerd frame kun je jouw uitje direct vereeuwigen. Het resultaat wordt direct in tweevoud geprint, leuk voor in het gastenboek  en mee naar huis.

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!