Daag elkaar uit!

Teambuilding op de Hoeve

Doe dat in de unieke Polder bij Hoeve Essesteijn!
Wij bieden verschillende arrangementen voor jou en je collega’s!

Bekijk onze activiteiten!

Polder Expeditie

Waan je in de Polder met ons meest uitdagende uitje! In de Polder Expeditie staan overleven en competitie centraal. Wij hebben een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit waarin je met verschillende activiteiten zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd! Welk team komt er als winnaar uit de bus?

Zeskamp

Een spectaculair uitje waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Er wordt een competitie georganiseerd in teams van 8 personen, welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben.

Archery Tag Teambuilding Voorburg

Bamboetoren Bouwen

Ga de uitdaging aan en bouw samen met je team de hoogste bamboe toren tijdens onze spannende workshop! Met bamboe stokken en brede postbode elastieken gaan jullie aan de slag om een zo hoog mogelijke constructie te bouwen. Tijdens deze teambuilding activiteit is overleg, tactiek en techniek van groot belang om het doel te bereiken: een toren van wel meer dan 15 meter hoog!

Lasergamen

Lasergamen, wie kent het niet! Het is een ultiem spannend spel wat in twee groepen wordt gespeeld. Daarmee is het een leuke activiteit met een groep vrienden, vriendinnen of als personeelsuitje. Lasergamen bij Hoeve Essesteijn is nog eens extra bijzonder. Want hoe vaak kun je nou lasergamen in een Hollandse Polder met Boerderij en Windmolen op de achtergrond? Daag elkaar uit!

Archery Tag

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball, maar dan met pijl en boog! Het spel is spannend, maar toch veilig doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers. De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Daarme is Archery Tag geschikt  voor iedereen die van avontuur houdt. 

Escape Room Escape Box Teambuilding

Escape Box

Ben je een groot fan van escape rooms? Dan is de escape box echt wat voor jou! Met de Escape Box brengen we de hersenkrakende raadsels en tikkende tijdbom naar jouw tafel en speel je dit unieke spel samen met je vrienden, familieleden of collega’s!

Houd je van uitdagingen? En bezwijk je niet onder tijdsdruk? Dan is het huren van een escape box een absolute aanrader! 

VR-Games

Zet je VR-Bril op en waan je in een andere wereld. Bij deze VR-Games zit je met je gezelschap aan tafel waar je op het tafelblad van alles ziet verschijnen. Bijna alsof het echt voor je neus gebeurt! Je gaat in een digitale wereld aan de slag met uitdagende puzzels, raadsels en opdrachten. Wie van jouw gezelschap houdt zich het best staande in deze uitdagende digitale wereld?

iPad GPS-Tour

Tijdens deze unieke en avontuurlijke GPS-tour ga jij bewapend met een iPad de Polder en haar omgeving verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?


Graffiti Workshop

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste kunstwerken tijdens de Graffiti Workshop! De workshop begint met  een uitgebreide demonstratie vol tips & tricks, daarna kan je zelf aan de slag! Zet jouw schets in 2 uur tijd om tot een heus graffiti kunstwerk en sta versteld van het talent van jezelf en de mensen uit jouw groep! IJssculpturen Maken

Winter Special!

Ben je op zoek naar een ijskoud winter uitje? Dan is de workshop ijssculpturen maken zeker iets voor jou! Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties. IJssculpturen maken is een leuke en afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals: communicatie, creativiteit & planning.

Fire it up!

Kies voor een BBQ Workshop!

Leer barbecueën van echte pitmasters!

De pitmasters gaan tijdens een geheel verzorgde barbecue sessie van 3,5 uur samen met jou aan de slag om in smokers en op open vuur de lekkerste gerechten te maken. Hierbij leer je niet alleen heerlijke voor-, hoofd-, en nagerechten op de barbecue te maken, maar je leert ook verschillende barbecue technieken die je helpen om tijdens elke volgende barbecue indruk te maken met door jou geleerde barbecuekunsten.

De workshop is inclusief bier, fris, wijn, water, koffie en thee en is mogelijk voor gezelschappen van 8 tot 16 deelnemers.

 

Teambuilding in de Polder

Midden in de unieke Polder biedt Hoeve Essesteijn verschillende Teambuilding activiteiten aan! Laat je inspireren door de omgeving terwijl jij en je collega’s nader tot elkaar komen. Kies voor een uitdagende activiteit zoals de   Polder Expeditie of Archery Tag.

Breidt je dag uit met een borrelarrangement, diner of feestavond!  Wij denken graag met je mee voor een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s.

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!