Een unieke feestlocatie!

Verjaardag op de Hoeve

Hoeve Essesteijn is een ideale locatie voor verjaardagen met en voor kinderen. Terwijl de ouders en gasten genieten van een heerlijke lunch of borrel kunnen de kinderen hun pret op in de speeltuin of kinderboerderij!

Kinderverjaardag op de Hoeve

Kinderverjaardag vieren?

De Hoeve leent zich uiteraard perfect voor een kinderverjaardag. We  verzorgen de verjaardag van jouw (klein)kindje dan ook graag van A tot Z. Het is tegen een kleine “fee” zelfs  mogelijk om je eigen taart mee te nemen! We rekenen er dan alleen wel op dat je alle overige  consumpties bij ons afneemt. Dat kan vanaf 15 personen middels onze arrangementen en faciliteiten zoals Springkussens, Popcorn- en/of Suikerspin-machines. Voor een Kinderverjaardag op de Hoeve houden we rekening met een budget van €20,- per volwassenen.

Het is niet mogelijk om kinderfeestjes bij ons te vieren.

Maak jouw kinderverjaardag compleet!

Springkussens

We hebben verschillende Springkussens in ons assortiment. Springskussen Candy zoals onderstaand is er zelfs één inclusief glijbaan! Toch liever een traditioneel springkussen? Dan hebben we er nog één in regenboog of prinsessen thema!

Suikerspinmachine

Wat is er nu leuker dan Suikerspinnen op jouw feestje? Dat is wanneer de kinderen ze zelf kunnen (proberen) te maken! Deze suikerspin-machine is de blikvanger op elke kinderverjaardag!

 

Popcornmachine

Toch liever een iets bewustere keuze dan de suikerspinmachine? Kies dan voor een popcornmachine en biedt de kinderen (én ouders ) op de kinderverjaardag een heerlijke snack!

Nog iets te eten?

Kinder High Tea

Bij Hoeve Essesteijn serveren we ook een Kinder High Tea. Net als een originele High Tea met zoetigheden en broodjes, maar dan met kannen kinderlimonade. Uiteraard serveren we ook enkele bewuste snacks bij deze Kinder High Tea, zoals Snoepgroenten met Hummus.

Pannenkoeken

Hoeve Essesteijn maakt altijd huisgemaakte verse pannenkoeken volgens grootmoeders recept. Wil jij de kinderen op de verjaardag nog voorzien voor een hapje, kies er dan voor om pannenkoeken  te serveren!

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!