Een unieke feestlocatie!

Verjaardag op de Hoeve

Ben jij op zoek naar een unieke feestlocatie? Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor bijvoorbeeld jouw verjaardag, pensioenfeest, trouwfeest of jubileum! Nodig je gasten vandaag nog uit en dan maken we er een geestje van!

Een unieke verjaardagslocatie

Hoeve Essesteijn is een unieke locatie voor jouw verjaardag!   De authentieke Hoeve ligt middenin Polder Essesteijn en biedt een huiselijke sfeer  voor jong & oud. Je kunt jouw verjaardag bij ons op allerlei manieren vieren. Zo is onze feestzaal   voorzien van alle voorzieningen zoals de juiste sfeer- en discoverlichting.  Maar je kunt ook op ons terras of onder de Hooimijt terecht voor het vieren van jouw verjaardag!

Bereikbaarheid

Vanwege onze ligging is de feestlocatie gemakkelijk te bereiken voor al jouw gasten. Zo is er nabijgelegen Randstadrail verbinding die in contact staat met Den Haag, Zoetermeer, Leidschenveen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs tot aan Rotterdam. Daarnaast is de feestlocatie ook per auto goed te bereiken en kan men gemakkelijk parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

Faciliteiten

De Hoeve is voorzien van moderne verlichting. Op die manier heeft elk type feestje de juiste sfeer. Van een borrelsetting met sfeerverlichting tot flikkerende discolampen in allerlei kleuren.

Wil je zelf nog een persoonlijke touch aanbrengen? Dan is het in overleg ook mogelijk om de Hoeve te versieren naar jouw wensen.

Kinderverjaardag vieren?

Kinderverjaardag op de Hoeve

De Hoeve leent zich uiteraard perfect voor een kinderverjaardag. We  verzorgen de verjaardag van jouw (klein)kindje dan ook graag van A tot Z. Het is tegen een kleine “fee” zelfs  mogelijk om je eigen taart mee te nemen! We rekenen er dan alleen wel op dat je alle overige  consumpties bij ons afneemt. Dat kan vanaf 15 personen middels onze arrangementen en faciliteiten zoals Springkussens, Popcorn- en/of Suikerspin-machines. Voor een Kinderverjaardag op de Hoeve houden we rekening met een budget van €20,- per volwassenen.

Het is niet mogelijk om kinderfeestjes bij ons te vieren.

Maak jouw verjaardag compleet!

Band, Zanger of DJ

Wil jij een knalfeest?   Boek dan een artiest uit ons uitgebreide netwerk aan bands,  zangers of DJ’s. Op die manier  eindigt jouw bedrijfsuitje gegarandeerd met een knalfeest! Zelf een act in huis? Dat is in overleg uiteraard ook geen probleem!

Bedrijfsfeest Bedrijfsuitje

Cocktailbar

Maak jouw feestje compleet  met onze
Oer-Hollandse bakfiets omgebouwd tot Cocktailbar!  Professionele bartenders mixen voor jou en je gasten de lekkerste Cocktails en Mocktails! “Shake it baby!”

Fotobooth

Leg je herinneringen vast met onze Fotobooth!  Met een gepersonaliseerd frame kun je jouw feest direct vereeuwigen. Het resultaat wordt direct in tweevoud geprint, leuk voor in het gastenboek  en voor je gasten om mee naar huis te nemen!

Vooraf een hapje eten?

Life Barbecue

Het erf van Hoeve Essesteijn leent zich uitstekend voor uitgebreide live barbecue’s. Daarom serveren wij de heerlijkste barbecue gerechten direct van de grill en smoker. Dat zorgt niet alleen voor een fantastische smaak, maar ook voor een fantastische beleving voor jou en je gasten.

Buffetten

Hoeve Essesteijn heeft veel ervaring met grotere gezelschappen. Speciaal voor die gezelschappen serveren we met zorg verschillende buffetten zoals ons eigen Hoeve Essesteijn Buffet, toepasselijke Bourgondisch Buffet, maar bijvoorbeeld ook een Italiaans Buffet voor de liefhebber!

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!