Een unieke winter locatie!

Borrelen op de Hoeve

Ben jij op zoek naar een unieke borrellocatie ? Doe dat dan in de authentieke Hoeve of op ons knusse & verwarmde winterterras!

Een unieke borrellocatie!

Midden in de Polder biedt Hoeve Essesteijn jouw de mogelijkheid om heerlijk te komen borrelen! 

 Zo kun je in de winter gezellig met collega’s of vrienden komen borrelen op ons Warme & Knusse Winterterras. Terwijl je in de zomer juist heerlijk aan het water en in de zon kunt zitten.

Wij denken graag met je mee over de invulling van een zorgeloze borrel voor jou en je gasten.

Drankarrangementen

We bieden bij Hoeve Essesteijn verschillende drankarrangementen aan.  Het basis arrangement bestaat uit een 3 uur durend arrangement met pils, fris, huiswijn, koffie en thee. Maar dit arrangement is naar wens uit breiden met bijvoorbeeld  speciaalbieren van de tap of meerdere uren.

Ontvang je de gasten graag met glaasje Prosecco? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Borrelplanken & Luxe Hapjes

Een borrel is niet compleet zonder hapjes. Vandaar dat we je adviseren om jouw borrelarrangement  compleet te maken met hapjes. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zoals  oer-Hollandse bittergarnituur en uitgebreide borrelplanken.

Wil je echt indruk maken op je gasten, kies dan voor onze luxe hapjes! Dan weet je zeker dat iedereen voldaan vertrekt.

Winterbarbecue of Seizoensbuffet?

Life Barbecue

Het erf van Hoeve Essesteijn leent zich uitstekend voor uitgebreide live barbecue’s. Daarom serveren wij de heerlijkste barbecue gerechten direct van de grill en smoker. Dat zorgt niet alleen voor een fantastische smaak, maar ook voor een fantastische beleving voor jou en je gasten.

Buffetten

Hoeve Essesteijn heeft veel ervaring met grotere gezelschappen. Speciaal voor die gezelschappen serveren we met zorg verschillende buffetten zoals ons eigen Hoeve Essesteijn Buffet, toepasselijke Bourgondisch Buffet, maar bijvoorbeeld ook een Italiaans Buffet voor de liefhebber!

Maak je borrel af!

Band, Zanger of DJ

Wil jij een knallende kerstborrel?   Boek dan een artiest uit ons uitgebreide netwerk aan bands,  zangers of DJ’s. Op die manier  eindigt jouw kerstborrel gegarandeerd met een knalfeest! Zelf een act in huis? Dat is in overleg uiteraard ook geen probleem!

Bedrijfsfeest Bedrijfsuitje

Cocktailbar

Maak jouw kerstborrel af met onze
Oer-Hollandse bakfiets omgebouwd tot Cocktailbar!  Professionele bartenders mixen voor jou en je collega’s de lekkerste Cocktail en Mocktails! “Shake it baby!”

 

 

Fotobooth

Een kerstborrel om nooit meer te vergeten?? Leg de herinneringen vast met onze Fotobooth!  Met een gepersonaliseerd frame kun je jouw kerstborrel  vereeuwigen. Het resultaat wordt direct in tweevoud geprint. Leuk voor in het gastenboek  en met de gasten mee naar huis.

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!