Een unieke locatie!

Vergaderen op de Hoeve

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering? Hoeve Essesteijn biedt verschillende arrangementen voor een productieve vergadering!

Een unieke vergaderlocatie!

Midden in de groene Polder biedt Hoeve Essesteijn jou de mogelijkheid om te vergaderen.

In de authentieke Hoeve  is ruimte voor verschillende  vergadervormen.  Van U-opstelling tot Schoolopstelling en voor grotere gezelschappen of presentaties is het zelfs mogelijk om  een Theateropstelling  in te richten. 

Zelfs als je tussentijds op zoek bent naar ontspanning is dat mogelijk door simpelweg een rondje te lopen door de Polder. Of juist aan de slag te gaan met  één van onze uitdagende Teambuilding activiteiten.

Wij denken graag met je mee om een zo productief mogelijke vergadering te organiseren!

Poldervergadering

Kom gedurende 3 uur vergaderen op Hoeve en waan je even buiten de drukte van de stad of het kantoor.  De Poldervergadering is  een arrangement waarbij je gebruik kunt maken van alle middelen zoals een (draadloze) beamer, flip-overs en geluidsinstallatie.  Gedurende de vergadering is koffie, thee & water inclusief.

Een dagdeel op de Hoeve

Kom een dagdeel vergaderen op de Hoeve. Dit arrangement van 4 uur bevat alles uit de Poldervergadering, aangevuld met een lunch om jouw vergadering goed te starten, af te sluiten of te onderbreken. Op die manier weet je zeker dat iedereen productief blijft!

Een dag op de Hoeve

Een dag op de Hoeve is  ideaal voor langdurige vergaderingen welke je graag op een unieke locatie houdt. Gedurende de 8 uur kun je gebruik maken van alle faciliteitein, serveren we een uitgebreide lunch en tussentijdse snacks zoals handfruit of gebak en broodjes Haagsche Croquette.

Duurzaam vergaderen

Meer dan 2% van alle CO2- uitstoot op aarde wordt veroorzaakt door de evenement- en  vergaderbranche en de hieraan verbonden diensten, leveringen en reisbewegingen.

Samen met Greenbookings compenseert Hoeve Essesteijn een deel van de uitstoot die ontstaat bij het organiseren van jouw bijeenkomst.

Dat doen we door 0,5% van jouw totale offertewaarde te doneren ten behoeve van het planten van bomen in binnen- en buitenland. Deze bomen dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allen.

Sluit jouw vergadering uitdagend af!

Actief Bedrijfsuitje

We bieden bij Hoeve Essesteijn een brede keuze aan teambuilding activiteiten. Ben jij op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Kies dan voor onze unieke Polder Expeditie, Lasergamen, Bamboetoren Bouwen of Archery Tag. Al deze activiteiten zijn qua intensiteit aan te passen naar jouw gezelschap. Op die manier is er voor ieder wat wils en blijft het leuk voor iedereen!

Puzzels & Workshops

Wordt je liever mentaal uitgedaagd? Ga dan aan de slag met onze puzzels  zoals de uitdagende Escape Box, GPS-tour in de omgeving of VR-Games.

Of ontwikkel jezelf door middel van onze verschillende workshops. Van creatieve workshops met Graffiti of IJssculpturen of een heuse Barbecue Workshop!

Ook nog een hapje eten?

Life Barbecue

Het erf van Hoeve Essesteijn leent zich uitstekend voor uitgebreide live barbecue’s. Daarom serveren wij de heerlijkste barbecue gerechten direct van de grill en smoker. Dat zorgt niet alleen voor een fantastische smaak, maar ook voor een fantastische beleving voor jou en je gasten.

Buffetten

Hoeve Essesteijn heeft veel ervaring met grotere gezelschappen. Speciaal voor die gezelschappen serveren we met zorg verschillende buffetten zoals ons eigen Hoeve Essesteijn Buffet, toepasselijke Bourgondisch Buffet, maar bijvoorbeeld ook een Italiaans Buffet voor de liefhebber!

Zeer goed bereikbaar!

Praktische informatie

Hoeve Essesteijn is de perfecte locatie voor al  jouw gelegenheden. Ons terras met uitzicht op de monumentale Molen en groene polder ligt gedurende de zomer heerlijk in de zon. Maar ook in en rondom de authentieke Hoeve kun je alle kanten op. 

 

Aantal gasten

Hoeve Essesteijn heeft capaciteit van:
110 personen binnen | 150 personen buiten.

Parkeergelegenheid

36 parkeerplaatsen naast Molen de Vlieger;
Naar gelegenheid is parkeren in de woonwijk ook mogelijk.

Fietsenstalling

Op ons erf – gelegen aan het  fietspad – bevinden zich meerdere mogelijkheden voor het stallen van (bak)fietsen. 

Openbaar Vervoer

Op 10 minuten loopafstand bevind zich metrostation Leidschendam-Voorburg met verbindingen naar o.a. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Iets te organiseren?

Wat leuk! Stel hier direct jouw offerte samen!

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee! Neem dan contact op via het contactformulier.

Vlak bij Den Haag!